Ajánló

angol.jpg

11772-1.jpgFacebook-icon.png

A1QSfg_CYAABjRe.jpg

Feedek

2013.01.28. 12:00 Hanna's Style

Megint hétfő..

Ma hétfő van, mindenki suliban, úgyhogy feldobom a napotokat egy kis bagollyal. Plusz a kép háttere is lényeges mivel hogy farsang van. Igaz, Hanna az egyik jelmezbálban Rómeó és Júliából Júliának öltözött és sárgás toll nélküli álarca volt ha jól emlékszem, de most nem ez a lényeg. És ha még jelmezötletre van szükségetek, akkor mondom hogy Hanna a Halloweeni részben Marilyn Monroe volt. Ha esetleg beöltöznétek ezeknek, küldjetek képeket, kiteszem a blogra :)

De nézzétek a baglyot. Mostanság nagyon sok helyen találhattok ilyet, vagy ehhez hasonlót. Ez konkrétan egy kis kézművesboltból származik Szombathelyről és karácsonyi ajándék volt.

Ára: 1900 Ft

A.

U.i.
Sokat gondolkoztam, hogy mit is tehetnék még a blogra, hogy ne csak ékszereket meg ruhákat lássatok, és rájöttem, hogy Hannának mindig ki van festve a körme. Ez azt jelenti, hogy ezentúl minden héten hozok majd egy-egy körömfestési tippet. :)

nyaklánc4.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hannastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr875048409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoffii 2013.01.29. 13:37:44

Szia!
Tetszenek a bejegyzeseid. Kovetlek a fb-on is, csak nemmindig van időm rá munka és tanulás mellett. Szerintem azért csinald, mert szereted, ne szomorodj el ha épp nincs látogató. A körömlakkos bejegyzés jó ötlet.
További sok sikert és szép az uj cipod is. :)

Hanna's Style 2013.01.29. 14:07:41

Szia!
Köszönöm a kedves hozzászólást, örülök, hogy legalább pár ember beszokott nézni hozzám. :) Már ez pozitív visszajelzés. Gyere máskor is.
A.
süti beállítások módosítása