Ajánló

angol.jpg

11772-1.jpgFacebook-icon.png

A1QSfg_CYAABjRe.jpg

Feedek

2013.01.31. 12:00 Hanna's Style

"Kalocsai, kalocsai szőlőnek aljába..."

"Kalocsai, kalocsai szőlőnek aljába 
rászállott a, rászállott a gerlice madárka 
mindig azt fülyöli, mindig azt dalolja 
kalocsai nagylányoknak a járásba nincs párja."

Sziasztok kedves olvasóim!

Ma a ráhangolódó népdal után megmutatom legújabb gyűjteményem két tagját és még kettőt amit ajándékba adtam ismerőseimnek. Mint láthatjátok, mindegyik fülbevaló kalocsai mintával készült. Hanna nagy feltűnő fülbevalói mellé tökéletesen beillik, bár ilyet 100% hogy Hanna nem viselt. Azért szépek, nem?
Amúgy most nagyon felkapott minta lett ez a kalocsai. Nem rég még volt aki nem is hallott erről a mintáról, most meg minden bizsus boltban 100 féle kalocsai mintás fülbevalóval találja szembe magát a kedves vásárló. Aztán ezek között vannak kagylóhéjasok, vannak amik valamilyen fém anyagon vannak és előfordul olyan is, amik hímezve vannak. Természetesen az árak is ettől függnek. A hímzetteket 1.990 Ft-ért láttam, míg az egyszerű kagylósok 690 Ft-ért is előfordulnak.

Vessünk pár pillantást erre a gyűjteményre.

A.

fülbevaló.jpg

füliiii.jpgfülcsi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hannastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr35051704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása