Ajánló

angol.jpg

11772-1.jpgFacebook-icon.png

A1QSfg_CYAABjRe.jpg

Feedek

2013.01.26. 11:33 Hanna's Style

Bulira fel!

Sziasztok!

Ma mivel szombat van, és van lehetőség bulizni, ezért egy partira felvehető ruhát mutatok nektek, ami a tegnap említett boltból származik. 
És mivel holnap vasárnap, és pihenőnapot tartok, ezért most nem csak a ruhát mutatom meg, hanem egy hozzá passzoló csizmát és a kiegészítőket is.

Nézzétek csak, milyen jól mutat együtt az egész. A legjobb benne, hogy a fekete rucihoz bármilyen szín passzol, így aztán a fehértől a hupikékig felvehettek hozzá akármilyen színű pulcsit, bolerót. A lényeg, hogy a boleró és a cipő színe egyezzen, és az is jó, ha a kiegészítők is passzolnak hozzá. Amit még fontos megjegyezni, hogy ha ilyen hosszú láncot tesztek a nyakatokba, mit amilyen a képen található, akkor a fülbevaló kicsi legyen. Mondanám azt, hogy lehet rövidebb lánc is vagy semmi és a fülcsi nagy, de ezek a fajta ruhák inkább a hosszú láncokkal mutatnak jól.

Remélem elnyerte a tetszéseteket! Szép hétvégét, hétfőn jövök valami újjal. 

A.

rucii.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hannastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr735044719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása