Ajánló

angol.jpg

11772-1.jpgFacebook-icon.png

A1QSfg_CYAABjRe.jpg

Feedek

2013.04.28. 14:19 Hanna's Style

Tavaszias körmök

Sziasztok kedves látogatók!

Mivel mostanában sok ruhát mutattam meg, ezért úgy gondoltam, ma ideje lenne időt szánni egy kis körömfestésre is. Úgyhogy mutatok nektek egy szép tavaszi rózsás körmöt.

Amire szükségetek lesz:

  • Sötét pink körömlakk
  • Világosabb rózsaszín lakk
  • Zöld lakk
  • Strasszok

rozsás.jpg

Így készítsétek el:

  1. Az alap megfestéséhez fehér és egy sötét pink lakkot kell beszerezned.
  2. A mutató ujj egyik felét pinkre, a másikat fehérre fesd.
  3. A mutató ujj fehér felére először fess világos rózsaszínnel szabálytalan pöttyöket úgy, hogy azért maradjon még szabad hely. Rögtön húzz a sötétebb pinkkel, apró kis kanyarokat, a világos foltokba. Ne várd meg, hogy megszáradjon a lakk, fess fehér színnel még vékonyabb íveket a képen látható módon. A zöld színnel fess párosával, apró szem formájú levélkéket, közvetlenül a rózsa fejek mellé.
  4. A fehér színű középső ujjadra készítsd el a rózsákat az  előző pontban leírtak szerint, de oda már a teljes felületre.
  5. A mutató ujjon a két szín közti vonalra, jöhet egy sor fehér strassz, a gyűrűs ujjra a köröm tövéhez pedig tégy egy nagyobb csillogó követ, a hüvelykujjra pedig két strassz kerüljön. Legegyszerűbben átlátszó körömlakk pöttyökbe ragaszthatod a köveket, így biztosan a helyén maradnak.
  6. Végül kenj rá fedőlakkot és kész is.


Forrás: http://www.cosmopolitan.hu/fashion_beauty/

A.

U.i. Kivételesen ez a leírás nem tőlem származik, ezért feltüntettem a forrást is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hannastyle.blog.hu/api/trackback/id/tr555250970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása